Здравейте
Това е моята кратка история

Сара Самади

Моята страст към изкуството, наречено Медицина, се роди от любовта ми към най-големия творец, който е в нас и около нас – Природата!

Почувствах се вдъхновена от нея…. Исках да я опозная, да разбера нейния замисъл, да се докосна до нейните творения. Появиха се въпроси… И поех по пътя, по който ме теглеше тя – пътят към опознаването ми.

В този момент реших да уча Медицина. И целият ми живот се промени…
Вървейки по пътя си, трупах опит и знания. Но в трудните моменти, не поглеждах назад. И за момент дори не се усъмних в перфектността на нейния план.
Продължавах напред, защото вътрешно знаех, че това е Съдбата ми!

Научих, че всичко е процес. Че успехът идва тогава, когато се научим да преминаваме с усмивка през несгодите. И, може би най-важният ми урок, е никога да не спирам да се развивам, да продължавам да градя, да продължавам да се вдъхновявам, дори и от най-малките творения на Природата… за да се превърна в художник на съдбата си! За да бъда и аз нечие вдъхновение…

Творчество

По време на обучението ми по медицина се появи идеята, да създам серия от натурални продукти, които да са основна грижа за една от защитните бариери на нашето тяло – Кожата.

Корените ми са преплетени между Афганистан и България. Родът ми се казва Самади.

Самади от поколения се славят с изготвянето на лековити кремове. Тяхна е била и грижата за поддържане здравето и дълголетието на управниците.

А в наши дни съхранените стари рецепти намират нов живот и приложение в лицето на козметичната линия, която Ви представям.

За да бъде тя още по-съвършена, за да отговаря и на най-взискателните й ползватели, трябваше да се сдобия с умения.

Тях придобих в „Английска академия за Натурална козметика“. (Formula Botanica: Accredited Organic Skincare)

И понастоящем се радвам на квалификация, базирана на знания, както и на устрема да продължавам да се развивам, да изготвям нови и нови формули, които да галят Вашите сетива и да задоволяват Вашите потребности!

Смятам, че е редно да отворя нова страница в моята книга и да Ви запозная с всичко, което мисля че ще е интересно и полезно за Вас.

Ще Ви информирам. Ще Ви представя и хора, от който да се вдъхновите…

И ще се радвам да отговарям на въпросите Ви. Благодаря Ви за вниманието и времето, които отделихте, да се запознаете с мен.

С уважение, Сара!