Blog

Интервю с психолога и мое рекламно лице-Венета Здравкова

Здравейте, аз съм Сара Самади! Тези от вас, които вече ме познават, знаят че съм “търсач” на хармонията между човека и природата и това е есенцията на създаваната от мен козметика. Това е и причината, да използвам чисти, натурални масла, които са богати на мастни кислеини, витамини и миркоелементи .

За да спазвам тази насока на натурализъм, реших да открия и лице за новата ми серия, което олицетворява неподправената женска красота.

Тя не е професионален модел, но е професионалист в работата си – жена, която се усмихва все по- широко, запазвайки естествените белези на годините.

-Венета Здравкова, всеки, който отвори сайта ми, ще види твоето лице тук. Кажи ни няколко думи за себе си.

– Аз съм психолог по професия, майка и съпруга в къщи.

Знаеш ли, ние с теб си приличаме! Ако ти откриваш и помагаш с козметичните си продукти за външната красота на хората, аз работя и търся вътрешната. А двете са взаимно свързани.

– Ти се съгласи без колебание да станеш рекламно лице на Sara Samadi, а това е далеч от интересите ти. Защо?

– Истината е, че трудно откривам козметика, която да ме накара да й повярвам. Вече бях пробвала твои продукти, подариха ми ги на повод, и те бяха изключително качествени! Предпочитам натурални продукти, защото считам, че няма нищо по-полезно за кожата и косата ми от това, което може да ми даде природата. За това бях приятно изненадана, когато разбрах, че ти самата си “твореца” на тези изключителни продукти, които отговарят на моите изисквания. Втората причина е, че ми хареса начина, по който защитаваш виждането си за козметиката, която създаваш. Тя да бъде естествена, без компромиси в качеството.

– Какво мислиш за днешната жена?

– Около нас има изобилие от красиви жени, които пластичните хирурзи подобряват ежедневно. Но обществото става все по- жадно за “личности”, защото последните години понятието “красота” претърпя метаморфозите на пресищането. Аз обаче вярвам, че женствеността не е роля. Тя може да се роди само чрез подчертаване на личните качества. Женствеността не се определя само от това, как сме облечени, колко дълги са миглите и косите ни… Женствеността е емоционалност, тя е връзката със сърцето, която носи топлина, дълбочина, създава усещания.

– Как поддържаш външнноста си?

– От няколко години с твои продукти, които ми носят усещане за единство и хармония с природата. Не правя нищо специално, никакви магии (smiley) – почистване, хидратация, подхранване. Както казах, доверих ти се и не съжалявам!

– А вътрешната си красота? С какво я подхранваш нея?

– С любов!